Експертът по дигитална трансформация Петко Рангелов се присъединява към мениджмънта на

...
Експертът по дигитална трансформация Петко Рангелов се присъединява към мениджмънта на
Коментари Харесай

Експерт по дигитализацията влиза в управленския екип на Банка ДСК

Експертът по цифрова промяна Петко Рангелов се причислява към мениджмънта на Банка ДСК. Той застава отпред на новосформираното направление „ Дигитализация и технологии “. 

" Заедно с екипа си той ще работи за ускорената цифрова промяна на най-голямата ритейл банка в България, водеща и в региона на частното и корпоративно банкиране ", оповестиха на 20 октомври от кредитната институция. 

Рангелов е показан като експерт на международно равнище в областта на цифровите трансформации и осведомителните технологии. Присъединяването му към управническия екип на Банка ДСК става след 14 години в международната консултантка компания McKinsey, където последно е отговарял за цифровата й банкова процедура в Близкия Изток. През този интервал е ръководел огромни цифрови трансформации за световни финансови институции в Европа, Близкия Изток и Азия. Завършил е образованието си в HEC Paris и London Business School.

Главният изпълнителен шеф на банката Тамаш Хак-Ковач задава курс към внедряването на цифрови технологии във всички ежедневни артикули и услуги, предоставяни на клиентите. 

" Назначението на Петко е в унисон с главната ни стратегическа цел в Банка ДСК - да бъдем водач на пазара по всички индикатори и във всички сегменти. А триумфът на тактиката ни зависи от ден на ден от внедряването на цифрови технологии във всички артикули и услуги, които предоставяме всекидневно на нашите над 2.5 милиона клиенти. Със основаването на направление „ Дигитализация и технологии “ и привличането на Петко Рангелов, затвърждаваме задачата си да продължим да бъдем водач на пазара, да превърнем нашата банка в съвременна софтуерна компания и един от най-предпочитаните работодатели за надарени хора в областта на цифровите и осведомителни технологии “, разяснява Хак-Ковач
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР